Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

amikor két fiú között történik valami...

2011. január 24. 08:11 - Dávid_X

Péntek esti álom

 Az úszóedzés már rég véget ért, de a srác még sokáig ott maradt. Alig lézengett már néhány ember az uszodában, húsz perc, talán fél óra lehetett még a zárásig. Már szaunázott egy jó fél órát, aztán megmerítkezett a jéghideg medencében. Hazasietnie nem kellett, holnap alhat, ameddig csak akar. A lehető legjobb péntek esti program volt ez, így a fárasztó úszás után. Emellett még az edzés alatt felvillanyozta valami. Pontosabban valaki. Az egyik ötszáz méteres sorozata utáni néhány perces pihenőben látta meg, alig néhány pályával arrébb. Hozzá hasonló korú, fiatal, sportos srác volt, aki nagyjából vele egyszerre úszta a hosszakat. A pihenőben látta, hogy ő is pihen pár percet, aztán tovább gyarapítja az ötven métereket. Ő lépést tartott vele, vagy mindketten a másikkal, ki tudja. Egyszer sem vette észre, hogy az a srác észrevenné őt, de a legtöbbször egyszerre fordultak a hosszak végén és pihentek meg tíz hossz után egy kicsit. Néhány villanásra látta csak, de az egyforma tempó és az a pár másodperc, amíg látta, nagy hatással volt rá. Aztán egyszer csak már nem látta. Leúszta a maradék hosszakat és le is mondott róla. Gyakran megesik ez, fáj egy kicsit, de aztán minden megy tovább. Amint kilépett a szaunából és elindult a zuhanyzóba, már nem is gondolt rá. A fürdőnadrágot le sem vette, beállt a forró tus alá és csukott szemmel élvezte az egyedüllétet. Volt ebben valami hátborzongatóan jó érzés, szerette ezeket a magányos péntek estéket az uszodában.

Néhány pec után zajt hallott, majd valaki belépett és a szemben lévő zuhanyzóban megnyitotta a csapot. Kinyitotta a szemét és meglátta. Azon lepődött meg a legjobban, hogy szinte meg sem lepődik. Ő volt az, háttal állt neki, ahogy a medencében is látta, fürdőnadrágban. Felszegett fejjel, valószínűleg csukott szemmel folyatta magára a forró vizet. Hirtelen visszatért mindaz az érzés, amit a medencében is érzett a közelében, csak százszorosan felerősítve. Zavarba jött és őrült izgalom lett rajta úrrá. Hátat fordított a fiúnak és csukott szemmel folyatva magára a vizet igyekezett lecsillapodni. még így is látta maga előtt a sportos testet, az élénk szemeket, a sötétkék úszónadrágot, a hosszú combokat, mintha a saját tükörképe lett volna.

Próbált hátat fordítva nem gondolni rá, de hallotta a szemben lezúduló vizet, amiből akaratlanul is maga elé képzelte a srác minden mozdulatát. Aztán egyszer csak csend lett odaát. A vízcsobogás megszűnt. Félig visszafordult és megdöbbent. A srác ott állt mellette és őt nézte. Ő zavartan pislogott egyet és nem tudott megszólalni. Aztán a fiú egy pillanat alatt belépett mellé a zuhanytálcára. A döbbenettől szótlanul állt csak és hagyta, hogy a srác finoman a vállára tegye a kezét és mögé álljon. Mindketten lubickoltak a forró vízsugárban, a fiú épphogy érintve őt mögötte állt a kezét finoman a vállára téve. Érezte az őrjítő közelségét, de nem mert megmozdulni. Aztán a srác kicsit közelebb lépett és most már csak milliméterek választották el őket egymástól, néha a fiú mellkasa a hátához ért egy-egy pillanatra, ahogy élvezték a forró víz zuhogását. Nem bírt magával és felnyúlt a vállaihoz, hogy a kezét a srácéra tegye. Eltelt így néhány perc és egyre többször ért össze véletlenül a két test, ahogy a víz alatt álltak. Aztán az egyik érintkezésnek nem lett vége, a srác még közelebb lépett. Ő megérezte, hogy a fiú térdei és combjai néha az övéhez érnek, a mellkasa most már folyamatosan a hátához simult. A vállaira tett kezével néha megsimította a nyakát is. Aztán egy perc múlva már teljesen rásimult, a kezek a vállairól előre csúsztak és lazán átölelték őt.

Élvezte, hogy a kissé előrehelyezett combok az övéhez érnek, a fürdőnadrágok egymáshoz simulnak, a fiú csodás mellkasa pedig a hátához simul. Néha a srác a fejét előre hajtotta, hogy megérezte a lehelletét a nyakán. Ilyenkor a két nyak összehajolt, ő kicsit oldalra felszegte a fejét, hogy a fiú nyaka még jobban belesimulhasson az övébe, ahogy előre hajtja. Egyre szorosabbá vált az ölelés és lassan megérezte a srác izgalmát is az úszónadrágokon keresztül. Már szorosan ölelte hátulról, állát a nyakába fúrva, ő pedig megfogta és  magához szorította a hátulról ölelő karokat.

A lassú, szoros ölelésből egyszer csak egy mély, erőteljes csók lett a vállán. A hátulról érkező csókok lassan elborították a nyakát és a vállát, a két test már teljesen összesimulva lassan hullámzott egymáson. A forró víz zubogásán át meghallotta a halk suttogást hátulról:

- Gyönyörű a tested.... - és érezte, hogy az erős kezek kicsit eltolják őt és szembefordítják a fiúval. Ekkor látta őt először igazán szemtől szemben. Gyönyörű látvány volt, de még ki sem gyönyörködhette magát, mert a srác megint magához húzta és szorosan hozzálépett. Ezúttal már mellkas simult a mellkashoz, a két nyak egymással birkózott, ahogy most már mindketten csókolgatták egymásét, a hosszú combok egymásét támasztották. A fiú magához húzta és újabb csókok következtek a nyakába. A két  átázott úszónadrág már szinte eggyé olvadt, ahogy a lezúduló víz végigfolyt a testükön. Mindketten érezték egymás izgalmát és ez még jobban felizgatta őket. A srác elhúzta a fejét és a szemébe nézett. Néhány másodpercig nem mozdultak, aztán lassan a szájához közelített és őrületesen mély, hosszan tartó csók következett. Egy pillanat alatt egymásba olvadtak a csókban. A nyelvek és az ajkak finoman, majd egyre vadabbul ízlelgették egymást.

 

A két test együtt hullámzott a csókkal, a kezek egymás hátát simogatták, majd egymás tarkóját húzták erősen, mintha örökre össze akarnának tapadni a csókban. A mellkasok és a két ágyék egymásét masszírozták, a combok hol egymásénak feszültek, hogy épp csak érintették egymást. Hosszú percekig tartott, amíg a két száj végül elszakadt egymástól, hogy csókokkal halmozzák el agymás nyakát és arcát ismét. Az egymás hátán lévő kezek lejjebb vándoroltak, már a derekat szorították és húzták egymásét szorosan egymáshoz. Az ágyékuk szinte kirobban, ahogy érezték egymás izgalmát és lassú, erőteljes mozdulatokkal masszírozták egymást. Néhány halk sóhaj következett, majd a srác eltolta magától és megérintette az úszónadrágját.

 

Ő is lenyúlt és megérintette a fiúét, szinte az érintéstől mindketten kirobbantak. A víztől átázott nadrágok szorosan a testükre feszültek. Egyszerre ölelték át egymás derekát és húzták  megint szorosan magukhoz a másikat. A fejükkel egymás nyakába hajoltak és lassú, halk sóhajokkal tűzdelt hullámzással tört ki a gyönyör mindkettőjükből. Az összeforrt testek egyként hullámozva élvezték egymást, a combok egymással harcoltak, majd az utolsó néhány hullám előtt csókban forrtak össze. A zuhogó forró víz felváltva érte mindkettőjüket.

 

A két ajak szinte eggyé vált és csak néha tudott egy-egy halk nyögés feltörni, majd rögtön betapasztotta a másik, hogy vadul ízleljék és csókolják egymást. Ahogy a gyönyör hullámai lecsillapodtak, úgy csökkent a hevesség is az ölelésben és a csókokban.  Néhány percig csak tartották egymás testét és már csak finoman egymáshoz simulva, fejüket egymáséra hajtva  hallgatták egymás lélegzetét.  Néha egy-egy lágy simítással, vagy a combok egy-egy finom összefeszülésével élvezték még a két test érintését.

Aztán lecsillapodtak és lassan kibontakoztak egymásból. Már csak álltak egymással szemben, finom mosollyal nézve egymást. A srác mosolya kiszélesedett, kinyújtotta a kezét és még egyszer magához húzta, hogy finom, alig érezhető puszit nyomjon a szájára.

 

- Köszönöm - súgta oda a puszi után, majd még egyszer lágyan megölelte. A két test már épp csak összeért, az ágyékukon érezték egymásét. Nem akart elszakadni ettől a gyönyörű testtől, de a srác kibontakozott az ölelésből és távolabb lépett, aztán hátat fordított neki, hogy kilépjen a zuhanyzófülkéből.

Hirtelen ötlettől vezérelve ő is lépett egyet, majd szinte letámadva az indulni készülő fiút mögé lépett és hátulról vad, már szinte fájdalmas erővel megához ölelte. A srácból a meglepetés és a vadság miatt egy halk nyögés szakadt fel. Ő nem zavartatta magát, a szoros ölelésben a fiú szinte mozdulni sem tudott, így vadul, mélyen a nyakába csókolt, majd hátulról végigcsókolta az arcát. Aztán lazított a szorításon és alig érezhető finomsággal még megérintette ajkaival a vállát. Aztán elengedte.

 

- Így már sokkal jobb - suttogta közvetlenül a fülébe hátulról, aztán ellépett mögüle.

- Sokkal - mondta a srác is halkan, megint szélesedő mosollyal.

Aztán kiment, ő pedig pár perc múlva követte az öltözőbe, de már nem találta ott. Miközben hazafelé tartott, úgy érezte, soha nem várta még így a következő péntek estét, mint most.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiussztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr382607371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
amikor két fiú között történik valami...
süti beállítások módosítása