Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

amikor két fiú között történik valami...

2011. február 22. 08:32 - Dávid_X

Az utolsó nyár - harmadik nap

Ez volt az utolsó napunk itt, holnap reggel indulni kell haza. Nem volt kedvem a hazaúthoz, sem otthon lenni, főleg az eddig itt eltöltött két nap után. Jó lett volna itt maradni még sokáig. Délelőtt kipróbáltuk a szállás saját kicsi medencéjét is, rajtunk kívül nem is volt ott senki, ami nem is csoda, ilyen közel  tóhoz. A medencében ökörködtünk, frizbiztünk egy kicsit meg persze néha egymást locsoltuk és birkóztunk. Az egyik ilyen birkózás után két srác kicsit jobban összekapott a kelleténél, körbeálltuk őket és próbáltuk békítgetni. Addig ugrattuk őket, míg egész jó hangulat lett közöttük. Mielőtt feloszlott volna a társaság, még valaki elkiáltotta magát, mintha esküvőn lennénk:

- És most csókoljátok meg egymást! - persze nagy röhögés lett, de aztán az egyikük hirtelen közelebb lépett a másikhoz és rátapasztotta a száját. Az kicsit meglepődött és ellenkezni próbált az első néhány másodpercben, de aztán megszűnt minden ellenállása és megadta magát.

A nagy nevetés most sem maradt el, majd szép lassan elhalkult, ahogy úgy maradtak összeforrva. Nem nagyon akartak elszakadni egymástól. Azt hiszem, nem csak nekem tetszett a látvány, ahogy ők ketten egyre szorosabban ölelve egymást, egyre vadabbul csókolóznak. A vicces megjegyzések lassan elhalkultak és már csak néztük őket egy-két percig. A kezdeményező fiút a másik srác lassan nekinyomta a medence falának és szinte falták egymás száját. Egyre izgatóbb volt és lassan mindenki kezdte furán érezni magát.  A két fiú néha csak finom csókot váltott, aztán egyikük a másik nyakát kezdte harapdálni és csókolgatni, majd ismét egymás szájához tapadtak. Néhány perc után végül szétváltak.

- Na, mi van, nem tetszett, hogy kibékültünk? - kiáltotta az egyikük széles vigyorral. Újból elhangzott néhány megjegyzés, persze, hogy mindenkinek tetszett. Kicsit megszűnt a feszélyezettség is, azt hiszem, most bárki szívesen bonyolódott volna hasonlóba egy másik sráccal. Lassan kikászálódtunk és visszamentünk a nagyobb szobába enni valamit. Persze senki nem tudta kiverni a fejéből az előző látványt, néha felemlegette valaki evés közben is. Az is feltűnt, hogy senkitől nem hangzott el rossz vélemény, vagy nem mutatta a nemtetszését. Inkább a dolog vicces oldalát hangoztatták és  félig komolyan, félig viccesen azt, hogy milyen erotikus  látvány volt. Az ebéd végeztével valaki felvetette, hogy a tóban fürdés helyett találjunk ki valami játékot és fogyasszuk el a maradék sört és pálinkát, ne vigyünk haza belőle.

Végül körbeültünk a szoba kanapéján és néhány fotelján egy asztalt és előkerült a kártya, meg persze az összes megmaradt alkohol. Azt találtuk ki, hogy minden kör végén a vesztesnek meg kell innia egy pohár sört egy belekevert pálinkával. A borzasztó ízű keverék persze megtette a hatását lassan mindenkinél. Néhány kör után jött a következő ötlet, hogy a következő két kör veszteseinek csókolóznia kell. Az egyre komolytalanabbá váló játékok végén hosszú szünetek voltak, amíg a veszteseket néztük. Már rég nem volt kínos vagy furcsa, hogy két srác vadul csókolózik a partik után. Jó hangulatban teltek ezek a percek és már szinte mindenki kívánta, hogy veszítsen végre.

Estig elvoltunk így, egyre vadabb és erotikusabb jelenetekkel tarkítva a kártyázást és a többi bugyuta játékot, amit kitaláltunk. Mindenki kivette belőle a részét, még a legtartózkodóbb srác is egyszer-kétszer csókolózni kényszerült valakivel, de senki nem ellenkezett. Estére kellően elfáradtunk nem csak a játéktól, de az italoktól is. Abbahagytuk a játékot és csak elterültünk, ki hol tudott, úgy fogyasztottuk a maradék ételt és italokat. Egyre hűvösebbé vált, a többség fürdőnadrágban volt, talán ezért is egyre többször alakult ki birkózás két-három fiú között. jókat nevetgéltek, közben persze gyűrték egymást alaposan. Az egyik ilyen komolytalannak indult birkózás egyszer csókolózással ért véget.

Csak néztük, ahogy a két srác nevetgél és csókolgatja egymást, egyre vágyakozóbb tekintetek között. Az egyik kisebb kanapén kezdték a küzdelmet és ott is maradtak. Egyikük hanyatt feküdt, a lábával átkulcsolta az ellenfelét és magához húzta. Összetapadtak, néha szétváltak és egymásra nevettek, aztán folytatták. Nem bírtam sokáig, egyszer csak felálltam és odamentem hozzájuk. Letérdeltem a kanapé mellé és simogatni kezdtem a felül lévő srác combját, aztán a hátát és megpusziltam a vállát. Innentől már nem volt megállás. Az alul lévő fiú átfogta a nyakam és lehúzott magához, hogy csókolózzon velem is.

Már hárman faltuk egymást, felváltva, néha egyszerre próbálva egy csókban összeforrni. Az apró kanapé kevés volt, hamarosan elszakadtak egymástól és szó nélkül felálltak, és a nagy sarokkanapéra vetették magukat. Mentem velük és még két srác csatlakozott, akik csak ledőltek és néztek minket, néha végigsimítva egyikünket. Hihetetlen érzés volt, azelőtt ilyen erőteljes vágyat nem éreztem még, hogy összeforrjak egy másik testtel. És itt két srác volt, akivel egyszerre szívesen összeforrtam volna.

A hármasunk csókolózása néha egymás izgatásává fajult, már nem volt semmi különös abban, ha valamelyikünk a másik combját simogatta, vagy végigsimította az elöl feszülő fürdőnadrágot. A hármasunk hamarosan kiegészült még egy párral, akik mellettünk kezdtek el csókolózni és izgatni egymást. A nagy sarokkanapén a pár is egyre hangosabban nyögött fel néha és a mi kis hármasunk cuppogásán és küzdelmén át is hallottam a csókolózásukat. Mind az öten teljesen kikapcsoltuk a szobát a tudatunkból és azt, hogy még néhányan csak messziről a szoba túlsó feléből bámulják szótlanul a bemutatót. Hosszú ideig csak faltuk és simogattuk egymást hárman és ők ketten, mire mindegyikünk eljutott odáig, hogy bármelyik pillanatban kitörjön belőle az élvezet. Egyelőre csak vártunk és ha már majdnem elélveztünk, kicsit lassítottunk a tempón, végletekig fokozva az izgalmat.

 Az egyik ilyen kisebb szünet után végül nem bírtam tovább és az ágyékomon az egyik fiú kezével, végigsimítottam a fürdőnadrágját elöl, miközben vadul magamhoz húztam mindkettőjüket a másik kezemmel. Az egymáséba gabalyodott lábunkkal egymásét szorítottuk és lassú, ütemes mozdulatokkal követtük a csókolózást egészen addig, amíg az élvezet hullámai ránk törtek. Ekkor a magamhoz húzott két srác szája egymáséra talált és vadul harapdálták egymást, majd én is beszálltam a csatába. Hárman hangos nyögések közepette élveztünk el összegabalyodva, hol csókolva, hol harapdálva egymást. Az egymást folyamatosan szorító és egymás testét simogató kezek közül valamelyik a nyakam köré fonódott, egy másik az ágyékomat simogatta. Én az egyik fiú nyakát húztam magamhoz, másik kezemmel az ágyékomon lévő kezet fogtam meg és simogattam.

Őrületes élvezet volt, hogy a három test egymáson vonaglott és csókoltuk egymást. A mellettünk lévő pár is túljutott az élvezeten, lágyan csókolgatták egymást. Mi is már csak pihegtünk hátradőlve, a lábaink még összegabalyodva egymásén átvetve, karjaink már csak lazán ölelték egymás testét. Hátradőlve, néha egy-egy lágy csókot váltottunk ketten, vagy hármasban és vártuk, hogy lecsillapodjunk egy kicsit.

Késő este volt már és furcsának tűnt volna, ha most aludni megyünk. Csak ültünk ott egymásba fonódva, amikor az eddig csak nézőként jelen lévő szobatársam megmozdult. Felállt, alig észrevehetően rám mosolygott és bement a szobánkba. Gondoltam, lassan ideje lesz utána mennem. A belém gabalyodó másik két srác már félálomban dőlt el a kanapén.

Lassan kibontakoztam közülük és bementem a szobámba a barátomhoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiussztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr152655870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
amikor két fiú között történik valami...
süti beállítások módosítása