Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

amikor két fiú között történik valami...

2017. október 13. 17:07 - Dávid_X

Jelek 3.

Az út eleje (folytatás)

Az utolsó nap korán kellett kelni és a gyors reggeli után indultak a hazafelé vezető út első helyszínére, egy útba eső nagyváros fürdőjébe. Várták már a csúszdákat és a hullámmedencéket. A buszon a korai indulás ellenére is szinte a rosszullét kerülgette őket a hőség miatt, a nagyjából másfél órás út első felére szinte már mindannyian elbóbiskoltak.

Szeretett buszon és vonaton aludni, kellemesen elringatta és a hőség szinte jól is esett most. Egy jóbarátja ült mellette, aki negyed órányi utazás után már el is aludt, közben feje a vállára billent és halkan szuszogott mellette.

jelek_3_0.jpg

Ő is kényelembe helyezte magát és félálomban elképzelte, ahogy a barátjával egymást dobálják majd a medencében. A gondoltatot máris követte az ismerős bizsergés. Arra ébredt, hogy hangosabb lett az utastér, a busz pedig szűken, nagyokat fordul. Ez már a strand parkolója volt. A bejutás procedúrája után hamar kiszabadultak a medencék felé, ahol kora délutánig kaptak szabadidőt, amikor tovább kell indulniuk.

Az első két órában szinte mindent végigjártak, amit lehetett. A csúszdák és a hullámmedence után még röplabdapályát is találtak, ahol két kis csapatban játszottak. Dél körül kezdtek fáradni. Ekkor már a medencék és a homokos pályák között ide-oda cikázva rohangáltak, de néha csak elheveredtek valahol az árnyékban. Párszor bedobták egymást a medencékbe, kicsit birkóztak a vizben, gumilabdát dobáltak egymásnak. 

jelek_n91.jpg

Élvezte a napot és minden alkalmat megragadott, ha lehetőség adódott birkózni egy kicsit, vagy a víz alá nyomni valakit. Egy pillanatra eszébe jutott, hogy soha nem élvezett még ennyire kirándulást. Kár, hogy már csak alig két-három órájuk van, mielőtt tovább kell indulniuk.

Sikerült egy barátját rábeszélnie, hogy menjenek be az egyik fedett medencébe. Néhány gyerek ugrált bele, mások labdákat dobáltak és egy - valószínűleg testvérpár - egymást próbálta a víz alá nyomni. A kellemesen langyos medencében pár perc után ő is cukkolni kezdte a barátját, majd párszor a víz alá nyomták egymást.  Átölelte a fiú nyakát, másik kezét a dereka köré fonta és ledöntötte a lábáról, hogy elbukjon a vízben. Rögtön jött a válasz is és hamarosan egymást ölelve próbálták kibillenteni a másikat, hogy aztán letolhassák a víz alá.

jelek_3x1.jpg

Az egyik ilyen alkalommal, amint átfogta a fiú derekát, egyik lábával belépett a másik lábai közé és megpróbálta elgáncsolni. Meglepetésére a másik fiú hamar kapcsolt és lábával hirtelen átfonta az övét, majd együtt, továbbra is egymásba gabalyodva dőltek a víz alá. Egy-két másodperc után, amíg a víz alatt átfordultak egymáson, megérezte, hogy a másik fiú a víz alatt kiszabadítja combjai közül a sajátját, majd mindkét combjával átkulcsolja az övéit, szinte satuba fogva. Szorosan ölelték egymást, mellkasuk egymáséhoz feszült és a combok szorításában az ágyékán érezte a másik fiúét. Pár másodpercig tartott csak, de ezalatt olyan őrületes hullámokban tört rá az izgalom, mint még soha. Aztán a szorítás hirtelen elengedett és kibogozták magukat egymásból.

jelek_n9.jpg

Megijedt, hogy a másik fiú megérzett-e valamit, de aztán látta, hogy már készül megint a víz alá nyomni és megnyugodott. És egyre jobban aggódott, hogy ha így folytatják, lebukik a titkával. El sem tudta képzelni, mi lenne, ha ez kiderülne. Rettegett a gondolatától is és ez kicsit lehűtötte. Még pár percig játszottak, aztán úgy döntöttek, továbbállnak. 

Vízbe menni már egyiküknek sem volt kedve, leheveredtek a homokos röplabdapálya mellé és nézték a többi fiút, ahogy játszanak. Mindenkin látszott a fáradtság, a röplabdázók is gyakran vitatkoztak, veszekedtek, néha pedig a földre döntötték egymást és birkóztak. Fáradtan és élvezettel nézte ezeket. Biztos volt benne, hogy egy ilyen küzdelemben már nem szabad részt vennie, mert komoly bajba kerülne. Az utolsó ilyen esetben alig két lépésnyire tőle gabalyodott egymásba két fiú és a homokban hemperegve próbálták legyőzni egymást. 

jelek_3x2.jpg

Néhányan még rajta kívül is már csak a pálya mellett feküdve figyelték a játékot és az egyre fáradtabb csetepatékat, majd eljött a gyülekező ideje. Összeszedelőzködtek, néhányan még dobáltak egy kicsit a labdával, aztán lassan mindenki megindult az öltözők felé. A gyülekezés nem ment olyan simán, mint kellett volna, jókora késéssel indultak hazafelé. Már javában a buszon ültek, amikor a tanár bejelentette, hogy már nem állnak meg többet, legközelebb majd csak otthon Nem volt nagy ellenállás, mindenki eléggé fáradt volt és félálomban bóbiskoltak az üléseken. Félálomban maga elé képzelte, ahogy néhány fiúval egymást ölelve fekszenek a parton; aztán a következő villanásban otthon van és a legjobb barátjához simul a takarója alatt. 

Aztán összefüggéstelen emlékek a tábor utolsó napjaiból. Az ölében pihenő keze az ágyékára simult és érezte az izgalmat, amit ezek az emlékképek okoznak. Sok, egymást kaotikusan követő kép villódzott a szeme előtt.

 Egy barátja a pályán, amint rámosolyog egy másik fiúra, kergetni kezdi, aztán egymásba gabalyodva hemperegnek a földön. Aztán egy fiú a zuhanyzóban, akit egy másik fog le hátulról, amíg rálocsolják a jéghideg vizet egy flakonból.  A testvérpár, akik egymást nyomták le a víz alá, majd rögtön bevillant, ahogy a barátja a víz alatt átfonja combjaival az övét és a testük egymáséhoz simul.

 Aztán az a két fiú, akik a faházban, lefekvés előtt estek egymásnak. Egy szál rövidnadrágban hemperegtek a földön, amíg az egyik felülre kerülve úgy magához nem tudta szorítani a másik fiút, hogy az már nem tudott mozdulni és az feladta a küzdelmet.

jelek4x1.jpg

A busz már a jól ismert épületek között forgolódott, amikor felébredt. Kicsit várnia kellett, hogy lecsillapodjon, mert még mindig a félálomban villódzó emlékek hatása alatt volt.

A busz megállt. Elkezdett öltözködni és összeszedni a holmiját. Miközben hazafelé bandukolt a hatalmas sporttáskával a vállán, azon gondolkodott, mi lesz most. Amire nemrég rádöbbent, az egyrészt őrülten izgalmas volt, másrészt nagyon rémisztő. A barátai a csajokról beszélgetnek, a suliban a lányokat heccelik, de tudta, hogy őt ez már nem érdekli. Valahol azt is érezte, hogy ez nem csak egy fellángolás, ami majd elmúlik. 

Még nem tudatosult benne, de a lelke mélyén már érezte, hogy nagyon nehéz időszak jön az életében. És azt is, hogy még nagyon az elején tart ennek az időszaknak. A neheze még csak ezután jön.

 

Utolsó rész...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiussztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr7112941167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
amikor két fiú között történik valami...
süti beállítások módosítása