Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

amikor két fiú között történik valami...

2017. október 13. 17:07 - Dávid79

Jelek 3. - az út eleje (folytatás)

Az utolsó nap korán kellett kelni és a gyors reggeli után indultak a hazafelé vezető út első helyszínére, egy útba eső nagyváros fürdőjébe. Várták már a csúszdákat és a hullámmedencéket. A buszon a korai indulás ellenére is szinte a rosszullét kerülgette őket a hőség miatt, a nagyjából másfél órás út első felére szinte már mindannyian elbóbiskoltak.

Szeretett buszon és vonaton aludni, kellemesen elringatta és a hőség szinte jól is esett most. Egy jóbarátja ült mellette, aki negyed órányi utazás után már el is aludt, közben feje a vállára billent és halkan szuszogott mellette.

jelek_3_0.jpg

Ő is kényelembe helyezte magát és félálomban elképzelte, ahogy a barátjával egymást dobálják majd a medencében. A gondoltatot máris követte az ismerős bizsergés. Arra ébredt, hogy hangosabb lett az utastér, a busz pedig szűken, nagyokat fordul. Ez már a strand parkolója volt. A bejutás procedúrája után hamar kiszabadultak a medencék felé, ahol kora délutánig kaptak szabadidőt, amikor tovább kell indulniuk.

Az első két órában szinte mindent végigjártak, amit lehetett. A csúszdák és a hullámmedence után még röplabdapályát is találtak, ahol két kis csapatban játszottak. Dél körül kezdtek fáradni. Ekkor már a medencék és a homokos pályák között ide-oda cikázva rohangáltak, de néha csak elheveredtek valahol az árnyékban. Párszor bedobták egymást a medencékbe, kicsit birkóztak a vizben, gumilabdát dobáltak egymásnak. 

jelek_3_3.jpg

Élvezte a napot és minden alkalmat megragadott, ha lehetőség adódott birkózni egy kicsit, vagy a víz alá nyomni valakit. Egy pillanatra eszébe jutott, hogy soha nem élvezett még ennyire kirándulást. Kár, hogy már csak alig két-három órájuk van, mielőtt tovább kell indulniuk.

Sikerült egy barátját rábeszélnie, hogy menjenek be az egyik fedett medencébe. Néhány gyerek ugrált bele, mások labdákat dobáltak és egy - valószínűleg testvérpár - egymást próbálta a víz alá nyomni. A kellemesen langyos medencében pár perc után ő is cukkolni kezdte a barátját, majd párszor a víz alá nyomták egymást. 

jelek_3_1.jpg

Átölelte a fiú nyakát, másik kezét a dereka köré fonta és ledönttte a lábáról, hogy elbukjon a vízben. Rögtön jött a válasz is és hamarosan egymást ölelve próbálták kibillenteni a másikat, hogy aztán letolhassák a víz alá. Az egyik ilyen alkalommal, amint átfogta a fiú derekát, egyik lábával belépett a másik lábai közé és megpróbálta elgáncsolni. Meglepetésére a másik fiú hamar kapcsolt és lábával hirtelen átfonta az övét, majd együtt, továbbra is egymásba gabalyodva dőltek a víz alá.

jelek_3_2.jpg

Egy-két másodperc után, amíg a víz alatt átfordultak egymáson, megérezte, hogy a másik fiú a víz alatt kiszabadítja combjai közül a sajátját, majd mindkét combjával átkulcsolja az övéit, szinte satuba fogva. Szorosan ölelték egymást, mellkasuk egymáséhoz feszült és a combok szorításában az ágyékán érezte a másik fiúét. Pár másodpercig tartott csak, de ezalatt olyan őrületes hullámokban tört rá az izgalom, mint még soha. Aztán a szorítás hirtelen elengedett és kibogozták magukat egymásból.

jelek2_y.jpg

Megijedt, hogy a másik fiú megérzett-e valamit, de aztán látta, hogy már készül megint a víz alá nyomni és megnyugodott. És egyre jobban aggódott, hogy ha így folytatják, lebukik a titkával. El sem tudta képzelni, mi lenne, ha ez kiderülne. Rettegett a gondolatától is és ez kicsit lehűtötte. Még pár percig játszottak, aztán úgy döntöttek, továbbállnak. 

Vízbe menni már egyiküknek sem volt kedve, leheveredtek a homokos röplabdapálya mellé és nézték a többi fiút, ahogy játszanak. Mindenkin látszott a fáradtság, a röplabdázók is gyakran vitatkoztak, veszekedtek, néha pedig a földre döntötték egymást és birkóztak.

jelek_3_4.jpg

Fáradtan és élvezettel nézte ezeket.  Biztos volt benne, hogy egy ilyen küzdelemben már nem szabad részt vennie, mert komoly bajba kerülne. Néhány fiúval a pálya mellett feküdve figyelték a játékot, majd lassan eljött a gyülekező ideje. Összeszedelőzködtek, néhányan még dobáltak egy kicsit a labdával, aztán lassan mindenki megindult az öltözők felé.

A gyülekezés nem ment olyan simán, mint kellett volna. Már javában a buszon ültek, amikor az edző bejelentette, hogy már nem állnak meg a parton, hanem folytatják az utat hazafelé. Nem volt nagy ellenállás, mindenki eléggé fáradt volt és félálomban bóbiskoltak az üléseken. Félálomban maga elé képzelte, ahogy néhány fiúval egymást ölelve fekszenek a parton; aztán a következő villanásban otthon van és a legjobb barátjához simul a takarója alatt. 

Aztán összefüggéstelen emlékek a tábor utolsó napjaiból. Az ölében pihenő keze az ágyékára simult és érezte az izgalmat, amit ezek az emlékképek okoznak. Sok, egymást kaotikusan követő kép villódzott a szeme előtt. Egy barátja a pályán, amint rámosolyog egy másik fiúra, kergetni kezdi, aztán egymásba gabalyodva hemperegnek a földön. Aztán egy fiú a zuhanyzóban, akit egy másik fog le hátulról, amíg rálocsolják a jéghideg vizet egy flakonból.  A testvérpár, akik egymást nyomták le a víz alá, majd rögtön bevillant, ahogy a barátja a víz alatt átfonja combjaival az övét és a testük egymáséhoz simul. Aztán az a két srác, akik a faházban, lefekvés előtt estek egymásnak. Egy szál rövidnadrágban hemperegtek a földön, amíg az egyik úgy magához nem tudta szorítani a másik fiút, hogy az már nem tudott mozdulni és feladta a küzdelmet.

clipboard01.jpg

A busz már a jól ismert épületek között forgolódott, amikor felébredt. Kicsit várnia kellett, hogy lecsillapodjon, mert még mindig a félálomban villódzó emlékek hatása alatt volt.

A busz megállt. Elkezdett öltözködni és összeszedni a holmiját. Miközben hazafelé bandukolt a hatalmas sporttáskával a vállán, azon gondolkodott, mi lesz most. Amire nemrég rádöbbent, az egyrészt őrülten izgalmas volt, másrészt nagyon rémisztő. A barátai a csajokról beszélgetnek, a suliban a lányokat heccelik, de tudta, hogy őt ez már nem érdekli. Valahol azt is érezte, hogy ez nem csak egy fellángolás, ami majd elmúlik. 

Még nem tudatosult benne, de a lelke mélyén már érezte, hogy nagyon nehéz időszak jön az életében. És azt is, hogy még nagyon az elején tart ennek az időszaknak. A neheze még csak ezután jön.

 

Címkék: meleg iskola fiú
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiussztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr8212941167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
amikor két fiú között történik valami...