Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

amikor két fiú között történik valami...

2015. március 28. 17:15 - Dávid_X

Miről szól ez a blog?

Ez egyéb elfoglaltságaimtól függően egy rendszertelenül frissülő, vagy épp nem frissülő blog, ahol fiúkról szóló  történetek vannak. 

Ezekben a történetekben jellemzően fiúk, srácok találkoznak fiúkkal, srácokkal és olyasmi történik közöttük, ami elsőre talán furcsa, másodjára már nem is olyan furcsa, néhány történet elolvasása után pedig egészen természetesnek tűnik.

kezdokep.jpg

A történetek némelyikének nincs valóságalapja, némelyeknek egy kevés van, másoknak pedig valós élmény volt az ötletadója, a fantázia pedig tovább szőtte az eseményeket, de jó néhány közülük valódi történet. Hogy melyik történetnél hogy történt, az hadd maradjon titok! 

Egy most feltöltésre kerülő blokkban - Történetek az elsőről -  pedig jellemzően igaz, általatok küldött, elmesélt vagy megtapasztalt sztorikat találtok az első fiús élmény témájában.

Ha pornót vagy anatómiai részletességgel leírt szexjeleneteket keresel, akkor máshol kell keresned, de biztos, hogy nem fog soká tartani, amíg kedvedre valót találsz. :)
Ha esetleg zavar két fiú egymás iránti vonzalma, akkor sem ez lesz a te oldalad. Ez esetben további jó böngészést máshol!

kezdokep_11.jpg

Ha viszont kedvedre valók az olyan történetek, ahol fiúk okoznak egymásnak kellemes perceket, esetleg csak érdekel, hogyan fordulhat elő, hogy egy srác egy másik fiúban találja meg, amit keres, akkor jó olvasgatást kívánok hozzá!

D.

kezdolap_1.jpg

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fiussztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr147035621
amikor két fiú között történik valami...
süti beállítások módosítása